Doesburg

Ooipoortstraat 12
6981 DV Doesburg
Tel: 0313-479154
Meer info »

Gall & Gall en Albert Heijn

Meest gestelde vragen

Algemeen

Heeft u een vraag? Of wil u meer weten stel dan gerust uw vraag. Mail naar info@ghgretail.nl  of bel naar 0316 - 229111. Wij proberen u dan zo snel mogelijk het juiste antwoord te geven.

Organisatie

Zijn de AH winkels van Albert Heijn of van Gelders Have Groep?
Albert Heijn en Gelders Have Groep hebben een franchiseovereenkomst gesloten. Daarin is vastgelegd dat Gelders Have Groep haar winkels zelfstandig gaat exploiteren en daarbij gebruik maakt van de naam en diensten van Albert Heijn.

Zijn de medewerkers in dienst bij Albert Heijn of Gelders Have Groep?
Geen van beide. De medewerkers zijn in dienst van de betreffende specifieke vennootschap waarin de winkel wordt geexploiteerd met de plaats- of wijknaam en Have b.v. als toevoeging. Dit zijn volle dochters van Gelders Have Groep b.v. als centrale organisatie.

Hoeveel mensen werken er in een Albert Heijn supermarkt?
Per winkel zijn er tussen de 25 en 100 medewerkers (fulltimers en parttimers).

Formule & franchise

Op welke consument richt Albert Heijn zich?
Albert Heijn richt zich met ongeveer 600 winkels, waarvan bijna 210 franchisevestigingen, op een brede doelgroep. In heel Nederland zijn daarom verschillende Albert Heijn winkels te vinden met een voordelig assortiment, zodat "arm en rijk bij Albert Heijn hun boodschap kunnen doen". Soms bestaat de klant van Albert Heijn uit een hardwerkende forens die nog snel uit zijn werk een avondmaaltijd wil kopen, maar er zijn ook klanten die meer tijd nemen om hun wekelijkse boodschappen te doen. Voor ieder heeft Albert Heijn dus wat wils.

Franchise
Heeft u behoefte aan meer informatie over franchise? Bestel dan het boek 25 jaar AH franchise van de Vereniging voor Albert Heijn Franchisenemers (VAHFR) via vahfr@pinbizz.nl of download het boek via de onderstaande link.

Boek AH Franchise - De kracht van de combinatie! (10 MB)