Doetinchem

De Bongerd 59
7006 NH Doetinchem
Tel: 0314-369936
Meer info »

Gall & Gall en Albert Heijn

Heropening AH Doesburg

Feestelijke heropening Albert Heijn Doesburg

Doesburg – op woensdag 29 januari a.s. om 11.00 uur opende de nieuwe Albert Heijn winkel aan de Ooipoortstraat 12 te Doesburg. De openingshandeling werd verricht door Wethouder Jansen.

De enthousiaste supermarktmanager Mark Egberts is in zijn nopjes over hoe de winkel vorm heeft gekregen. In een tijdsbestek van ruim twee weken is de oude winkel omgebouwd naar een van de modernste Albert Heijn winkels met een uitgebreid assortiment. Zowel verse artikelen als vleeswaren, groente en fruit, vis, tapas, brood, gebak en bloemen als mede een uitgebreid assortiment kruidenierswaren wordt in deze sfeervolle winkel overvloedig gepresenteerd.

Een nieuwe Grill
Brood wordt in de winkel gebakken en groente, vlees, vis en zuivel wordt dagelijks vers aangevoerd. “Ook hebben wij een Grill op onze deli afdeling. Daarmee zijn wij in staat om een volledig vers assortiment van verschillende grill variaties aan te bieden. De producten worden warm of koud verkocht, afhankelijk van de wensen van de klant”.

Openingstijden
Mark Egberts staat met zijn team van medewerkers klaar om zijn klanten te ontvangen van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en vrijdagavond (koopavond) tot 21.00 uur. De winkels is tevens op zondag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Feestelijke heropening Albert Heijn Doesburg (286 KB)